Čtyři roční doby

By Stephen King, Ivan Němeček (Translator), Luboš Trávníček (Translator), Libuše Trávníčková (Translator), Martin Šusta (Cover Design)

Hardcover | 9788073060831

Like Čtyři roční doby?

Čtyři roční doby se poněkud vymykají Kingově tvorbě nejen rozsahem, ale především laděním, a mohou proto být příjemným překvapením i pro čtenáře, kteří nejsou zrovna příznivci Mistra hororu. Sám King je označuje za „přirozeně šťastnou knihu" a uvádí, že „tři z nich nejsou horory". Se dvěma novelami Continue

Čtyři roční doby se poněkud vymykají Kingově tvorbě nejen rozsahem, ale především laděním, a mohou proto být příjemným překvapením i pro čtenáře, kteří nejsou zrovna příznivci Mistra hororu. Sám King je označuje za „přirozeně šťastnou knihu" a uvádí, že „tři z nich nejsou horory". Se dvěma novelami se čeští čtenáři mohli setkat v dnes už historickém prvním vydání Kinga u nás vůbec - vyšly v roce 1991 v nakladatelství Práce pod názvem jedné z nich, Nadaný žák. Tři jsou u nás známy také ve filmové podobě: Tělo bylo natočeno pod názvem Stůj při mě (Stand By Me), Nadaný žák byl distribuován pod původním názvem a film Vykoupení z věznice Shawshank vypustil z titulu Ritu Hayworthovou. Kniha Čtyři roční doby vychází nyní v úplné podobě, jak ji koncipoval Stephen King.

Novely:
- Rita Hayworthová a vykoupení z věznice Shawshank (Rita Hayworth and Shawshank Redemption)
- Nadaný žák (Apt Pupil)
- Tělo (The Body)
- Dýchací metoda (The Breathing Method)

9788073060831 Hardcover -- -- --