Share Organize Explore

has ALL you need!

A community for book lovers to create their own bookshelves, share and explore books.

Sign Up for FREE!

L'ombra del vent

By Carlos Ruiz Zafón

Una matinada de 1945 un noi és acompanyat pel seu pare a un indret misteriós amagat al cor de Ciutat Vella: El Cementiri dels Llibres Oblidats. Daniel Sempere hi troba un llibre maleït que canvia el rumb de la seva vida i larrossega a un laberint dintrigues i secrets enterrats a lànima fosca de la cContinue

Una matinada de 1945 un noi és acompanyat pel seu pare a un indret misteriós amagat al cor de Ciutat Vella: El Cementiri dels Llibres Oblidats. Daniel Sempere hi troba un llibre maleït que canvia el rumb de la seva vida i larrossega a un laberint dintrigues i secrets enterrats a lànima fosca de la ciutat. LOmbra del Vent és un misteri literari ambientat a la Barcelona de la primera meitat del segle xx, des dels últims esplendors del Modernisme a les tenebres de la Postguerra. Combinant les tècniques del relat dintriga i suspens, la novel·la històrica i la comèdia de costums, LOmbra del Vent és sobretot una tràgica història damor el ressò de la qual es projecta a través del temps. Amb gran força narrativa, lautor entrellaça trames i enigmes a manera de nines russes en un inoblidable relat sobre els secrets del cor i lembruix dels llibres, lintriga dels quals es manté fins a lúltima pàgina.

• Em va seduir l'ambient general del llibre i la idea del cementiri dels llibres perduts. M'ho vaig passar molt bé llegint-lo.

mestressa said on May 21, 2008 | Add your feedback

• un bon llibre per passar una bona estona

m'ha agradat força, tot i que no tant com m'esperava

Lorentemm said on May 17, 2008 about the Hardcover edition | Add your feedback

• llibres en català
  • Publisher: Planeta Editorial. Ed. En Catalan
  • Also available as: Hardcover
  • In other languages:
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'The Shadow of the Wind'</span>
      The Shadow of the Wind
      (English Books)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of '風之影'</span>
      風之影
      (繁體書)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of '风之影'</span>
      风之影
      (简体书)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of '風の影〈上〉'</span>
      風の影〈上〉
      (和書)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'L'Ombre du vent'</span>
      L'Ombre du vent
      (Livres Français)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'Der Schatten des Windes'</span>
      Der Schatten des Windes
      (Deutsche Bücher)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'La sombra del viento'</span>
      La sombra del viento
      (Libros en Español)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'A Sombra do Vento'</span>
      A Sombra do Vento
      (Livros em Português)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'L'ombra del vento'</span>
      L'ombra del vento
      (Libri Italiani)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'De schaduw van de wind'</span>
      De schaduw van de wind
      (Nederlandse Boeken)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'Vindens skugga'</span>
      Vindens skugga
      (Svenska böcker)