Share Organize Explore

has ALL you need!

A community for book lovers to create their own bookshelves, share and explore books.

Sign Up for FREE!

Els homes que no estimaven les dones

By Stieg Larsson, Alexandre Gombau Arnau (Translator), Núria Vives (Translator)

| Mass Market Paperback | 9788466409247

En Mikael Blomkvist, periodista i fundador de la prestigiosa revista econòmica sueca Millennium, és acusat i condemnat per difamació pels tribunals d’Estocolm. El seu delicte ha estat fer públiques una sèrie de greus acusacions contra un dels empresaris més importants del país. Abans d’entrar a la pContinue

En Mikael Blomkvist, periodista i fundador de la prestigiosa revista econòmica sueca Millennium, és acusat i condemnat per difamació pels tribunals d’Estocolm. El seu delicte ha estat fer públiques una sèrie de greus acusacions contra un dels empresaris més importants del país. Abans d’entrar a la presó, però, rep una curiosa trucada: en Henrik Vanger, patriarca d’una altra de les sagues escandinaves més poderoses, li demana que investigui la desaparició quaranta anys enrere de la seva neboda Harriet. Amb l’inestimable ajut de Lisbeth Salander, una jove pertorbadora i socialment inadaptada, carregada de tatuatges i pírcings, i amb memòria fotogràfica i unes habilitats com a hacker insuperables, formarà un tàndem perfecte i junts es veuran arrossegats dins una espiral de secrets i mentides que no s’haurien imaginat mai.
Corrupció política, espionatge industrial, intrigues familiars, protagonistes inquietants, amor al límit... tots aquests són només alguns dels ingredients que fan que aquesta apassionant obra hagi estat batejada per mitjans de tot el món com la novel·la negra de la dècada i que més de quatre milions de persones ja hagin devorat les seves pàgines.

Novel·la negra

Ens trobem davant d'una història de corrupció financera, d'assassinats, de traïcions, d'amor, de la resolució del típic crim d'una habitació tancada tot ben barrejat i amanit amb un interès 'in crescendo'.

L'únic però és quan l'autor ens descriu les escenes on 'Els homes que no estimen les dones', en les quals, no aconsegueix ni que t'indigni ni et repugni la manera d'actuar d'aquests éssers, la seva descripció no et fa posar en cap moment en la pell del que dóna la 'no estimació' ni en el que rep la 'no estimació', ho llegeixes i et reprodueix els mateixos sentiments que quan estàs dinant i pel TN t'ensenyen gent que passa fam i desgràcies vàries... Continues menjant! Doncs aquí, continues llegint.

Tot i que és el primer llibre d'una trilogia, és un llibre autoconclosiu, el pots començar sense el temor de quedar-t'he amb l'història a mitges, si t'agrada la novel·la d'intrigues aquest llibre és per tu!

Pedrenyal said on Nov 22, 2008 | 1 feedback

Lisbeth SALander, la sal del llibre

Si no fos per l'èxit mediàtic del llibre l'hagués abandonat abans de les 100 primeres pàgines. 500 pàgines després, he de reconèixer que si el llibre se'm va fer llarg al començament, també se m'ha fet curt al final. Sobretot m'ha enganxat el personatge de la Salander, hauré d'encetar aviat la segon ... (continue)

Si no fos per l'èxit mediàtic del llibre l'hagués abandonat abans de les 100 primeres pàgines. 500 pàgines després, he de reconèixer que si el llibre se'm va fer llarg al començament, també se m'ha fet curt al final. Sobretot m'ha enganxat el personatge de la Salander, hauré d'encetar aviat la segona part.

Mai no em posaré a dieta de llibres said on Mar 18, 2009 | 1 feedback

Continuarà...

La sensació de la temporada també m'ha atrapat. Ho reconec. I m'ho he passat bé llegint-lo. De fet, no em vull perdre la resta de la trilogia. Però tot i que és una història molt ben explicada li falta alguna cosa per tenir el 10.

mestressa said on Nov 9, 2008 | Add your feedback

• El llibre està força bé; però tot i així crec que se li ha fet massa rebombori. Vaja, que està bé; però no n'hi ha per tant.

Mobombo said on Sep 1, 2009 | Add your feedback

• Aquí en parlo: http://tr3na.blogspot.com/2009/07/els-home-que-no-estimaven-les-dones.html

trena said on Jul 18, 2009 | Add your feedback

• llibres en català
  • Mass Market Paperback 625 Pages
  • Publisher: Columna
  • Pub date: May 01, 2008
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'The Girl with the Dragon Tattoo'</span>
      The Girl with the Dragon Tattoo
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of '龍紋身的女孩'</span>
      龍紋身的女孩
      (繁體書)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'Les hommes qui n'aimaient pas les femmes'</span>
      Les hommes qui n'aimaient pas les femmes
      (Livres Français)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'Los hombres que no amaban a las mujeres'</span>
      Los hombres que no amaban a las mujeres
      (Libros en Español)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'Uomini che odiano le donne'</span>
      Uomini che odiano le donne
      (Libri Italiani)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'Menn som hater kvinner'</span>
      Menn som hater kvinner
      (Norsk Bøker)
    • <span class='translatable' lang='Cover of '{[title]}''>Cover of 'Män som hatar kvinnor'</span>
      Män som hatar kvinnor
      (Svenska böcker)