Bli en vinnare i den globala världen

Vad som händer i världen och varför

By Fredrik Härén

| Mass Market Paperback | 9789186067922

Like Bli en vinnare i den globala världen?

I Indien har man skapat en bil som kostar 17 000 kronor. I Kina finns 800 designutbildningar på universitetsnivå och mobiloperatörer från Sri Lanka erbjuder tjänster som inte finns i Sverige. Hur kommer det att påverka världen? Vilka är vinnarna - och förlorarna - i vår nya, globala, kreativa värld?Continue

Fredrik Häréns tal på Kunskapens dag blev snabbt Sveriges mest sedda och diskuterade föreläsning på YouTube. Hundratusentals människor har inspirerats, provocerats och motiverats av hans budskap om kreativitet och förändring. Nu finns boken på samma tema.

Bli en vinnare i den globala världen ger en mer ingående beskrivning av den fundamentala förändring som sker i världen när miljoner människor i "utvecklingsländer" nu får möjlighet att utnyttja sin kreativa förmåga.

• Svenska böcker
  • Mass Market Paperback 226 Pages