Diez juegos que no se parecen a nada

By

Publisher: RBA Libros, S.A.

4.0
(4)

Language: Español | Number of Pages: 201 | Format: Paperback

Isbn-10: 849867185X | Isbn-13: 9788498671858 | Publish date:  | Edition 1

Translator: Marià Pitarque , Marc Figueras ; Series Editor: Oriol Comas

Do you like Diez juegos que no se parecen a nada ?
Join aNobii to see if your friends read it, and discover similar books!

Sign up for free
Book Description
Sorting by
 • 5

  Un clàssic finalment reeditat

  El llibre clàssic de Robert Abbott, la traducció del Abbott's New Card Games, amb vuit magnífics jocs de cartes i dos de tauler (un més que a l'original). Una joia malauradament oblidada durant massa ...continue

  El llibre clàssic de Robert Abbott, la traducció del Abbott's New Card Games, amb vuit magnífics jocs de cartes i dos de tauler (un més que a l'original). Una joia malauradament oblidada durant massa temps, que ara s'ha reeditat en castellà i incorporant les darreres versions dels jocs.

  La meravella inductiva de l'Eleusis, l'increïble ambient que es desprèn del Babel, el joc sempre canviant que s'obté del Variedad, del Metamorfosis o del Intercambio, el «puteig» que et pots trobar amb el Leopardo o l'anàlisi espacial que cal per al Construcción són algunes de les coses que us podreu trobar al llibre. I per acabar de reblar el clau, dos jocs que no són de cartes: la variant «abbottiana» dels escacs, l'Última, en què cada fitxa mou i captura de forma diferent en una mena de resum de tots els jocs abstractes de moviment i captura, i el Confusión, un veritable espremedor de cervells en què el moviment de les teves peces només el sap el teu contrincant.

  [extret i adaptat del bloc de Vexillum (http://jocsvexillum.blogspot.com)]

  said on