Hooray! You have added the first book to your bookshelf. Check it out now!
Create your own shelf sign up
[−]
  • Search Digit-count Valid ISBN Invalid ISBN Valid Barcode Invalid Barcode

El professor de música

By Isabel-Clara Simó

(6)

| Mass Market Paperback | 9788429758368

Like El professor de música ?
Join aNobii to see if your friends read it, and discover similar books!

Sign up for free

Book Description

Un home d'aspecte humil però amb una mirada especial arriba a un poblet com a professor de música. És Enric de Bellreguard, un personatge misteriós que amb la seva aparició trasbalsa la vida monòtona del lloc: l'art i la bellesa floreixen en persones Continue

Un home d'aspecte humil però amb una mirada especial arriba a un poblet com a professor de música. És Enric de Bellreguard, un personatge misteriós que amb la seva aparició trasbalsa la vida monòtona del lloc: l'art i la bellesa floreixen en persones que semblaven incapacitades per a la música o qualsevol altra activitat artística. I a poc a poc creix una llegenda a l'entorn del professor de música i una capsa que sempre porta amb ell però que no tothom és capaç de veure. ¿Es tracta d'un àngel o d'un dimoni? ¿O és una persona de carn i ossos?
El professor de música és una faula que trenca les fronteres del temps i de l'espai per endinsar-se en el més profund de l'ànima humana, una dimensió en què tot és possible i la grisa realitat sucumbeix a la força de la creació artística. Amb aquesta agosarada proposta, Isabel-Clara Simó presenta una obra d'una bellesa insòlita, capaç de fer visible els aspectes més intangibles del misteri de la vida.

0 Reviews

Login or Sign Up to write a review

Book Details

Improve_data of this book