Hooray! You have added the first book to your bookshelf. Check it out now!
Create your own shelf sign up
[−]
  • Search Digit-count Valid ISBN Invalid ISBN Valid Barcode Invalid Barcode

Jorden runt på 80 dagar

By Jules Verne

(1)

| Hardcover | 9789155006792

Like Jorden runt på 80 dagar ?
Join aNobii to see if your friends read it, and discover similar books!

Sign up for free

Book Description

Då Phileas Fogg, typen för den lugne, orubblige engelske gentlemannen, en dag år 1872 på sin klubb blandar sig i ett samtal om jordenruntfärder, ger han sig in på något som kan bli dyrt för honom. Ty han nöjer sig inte med att hävda, att man med de m Continue

Då Phileas Fogg, typen för den lugne, orubblige engelske gentlemannen, en dag år 1872 på sin klubb blandar sig i ett samtal om jordenruntfärder, ger han sig in på något som kan bli dyrt för honom. Ty han nöjer sig inte med att hävda, att man med de moderna kommunikationsmedlen kan resa jorden runt på åttio dagar – han åtar sig också att bevisa det. Och han ingår till och med ett vad på tjugotusen pund.
Vem kan förebrå hans mer jordbundne betjänt, Passepartout, att han i förskräckelsen inför det stora äventyret glömmer att släcka gasen hemma i våningen vid Savile Row? Historien om hur Phileas Fogg klarade sitt vad, efter en rad spännande upplevelser och trots den dumdryge men energiske detektiven Fix' bemödanden, hör till de klassiska ungdomsböckerna. Den framträder här i en ny översättning av Eugen Wretholm och med illustrationer av Stig Södersten.

0 Reviews

Loginor Sign Upto write a review

Book Details

Improve_data of this book