Kocka je padla

tretji primer Alexa Crossa

Average vote of 0
| 0 total contributions of which 0 reviews , 0 quotes , 0 images , 0 notes , 0 video
Popolni zapleti za popolne bralske užitke. Ujeli ste se v Pattersonovo mrežo pripovedi. Reši vas lahko le naslednji primer Alexa Crossa. Ne zamudite!

Mednarodni uspeh: James Patterson z vsakim novim romanom osvoji vrhove lestvic knjižnih uspešn

Mednarodni uspeh: James Patterson z vsakim novim romanom osvoji vrhove lestvic knjižnih uspešnic. Detektiv Alex Cross je eden najbolj priljubljenih detektivov na svetu. Po tej seriji so posneli več filmov.

Prvi primer: Sredi noči najdejo brutalno umorjenega ameriškega senatorja, z lisicami pripetega k postelji. Umor takoj pritegne medijsko pozornost, saj sta očitno na delu morilca, ki ju ne bo lahko ustaviti. O življenju in smrti slavnih osebnosti odločata s preprostim metom kocke. Sled umorov pa nakazuje, da se bosta na koncu lotila predsednika in njegove žene. Ju Cross lahko se pravočasno ustavi?

Drug primer: Daleč stran od medijske pozornosti se zgodi še en srhljiv umor. Pred osnovno šolo, ki jo obiskuje tudi Alexov sin Damon, najdejo iznakazeno trupelce temnopolte deklice.

Napetost raste: Bi bila primera morda lahko povezana med seboj? Medtem ko skuša Alex Cross sestaviti koščke zapletene uganke, morilci ne mirujejo.Trupel je zmeraj več, sledi za zločinci pa malo. Nihče v Washingtonu ni več varen.

Ljubezen: V tern romanu se Alex Cross zagleda v privlačno ravnateljico osnovne šole, Catherine Jonson. Začne se rojevati ljubezen, ki se bo v prihodnjih nadaljevanjih še razplamtela.

Koncni učinek: »Brez napak!... Neprekosljivi Patterson je eden najboljših pisateljev kriminalnih romanov vseh časov.« Larry King, USA Today ...Continua

- TIPS -
Nessun elemento trovato
Aggiungi per primo una recensione!

- TIPS -
Nessun elemento trovato
Aggiungi per primo una citazione!

- TIPS -
Nessun elemento trovato
Aggiungi per primo una immagine!

- TIPS -
Nessun elemento trovato
Aggiungi per primo una nota!

- TIPS -
Nessun elemento trovato
Aggiungi per primo un video!

Lorem Ipsum Color sit Amet
di Nome Autore
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Suspendisse varius consequat feugiat.
Scheda libro
Aggiungi