Hooray! You have added the first book to your bookshelf. Check it out now!
Create your own shelf sign up
[−]
 • Search Digit-count Valid ISBN Invalid ISBN Valid Barcode Invalid Barcode

Lilla stjärna

By John Ajvide Lindqvist

(5)

| Paperback | 9789170375866

Like Lilla stjärna ?
Join aNobii to see if your friends read it, and discover similar books!

Sign up for free

Book Description

Två flickor växer upp på olika håll i Sverige, med mycket olika förutsättningar. Den ena hittas övergiven i skogen och växer upp gömd i en källare. Hon har en enastående förmåga: hon kan sjunga helt rent, och härma all musik hon hör. Den andra har in Continue

Två flickor växer upp på olika håll i Sverige, med mycket olika förutsättningar. Den ena hittas övergiven i skogen och växer upp gömd i en källare. Hon har en enastående förmåga: hon kan sjunga helt rent, och härma all musik hon hör. Den andra har inga sådana förmågor, är inte speciell på något sätt. Hon är precis som alla andra - möjligen lite fulare, lite tjockare, lite konstigare.
Det dröjer fjorton år innan de två flickorna möts. Tillsammans sätter de igång en serie händelser som leder fram till Allsång och kaos.

1 Reviews

Login or Sign Up to write a review
 • 1 person finds this helpful

  *** This comment contains spoilers! ***

  Når inte riktigt upp på toppnivå

  Johan har ett fantastiskt sätt att skriva. Det är enkel prosa och han bygger upp personligheterna från grunden i sina böcker. De är en fröjd att läsa.Den stora styrkan med denna bok tycker jag är just att det han skriver om faktiskt kan hända på rikt ...(continue)

  Johan har ett fantastiskt sätt att skriva. Det är enkel prosa och han bygger upp personligheterna från grunden i sina böcker. De är en fröjd att läsa.Den stora styrkan med denna bok tycker jag är just att det han skriver om faktiskt kan hända på riktigt och hans sätt att föra fram personerna till det som sedan händer som upplösning. Bildning av "tonårsgrupper" med en stark individ och hur de andra följer efter osv. Men själva idén och händelserna tycker jag är lite för färgstarka och behöver kanske inte vara så "udda". Jag har läst två andra av honom, låt den rätta komma in och hantering av odöda och bägge upplever jag som bättre ur den synpunkten, med låt den räta komma in som en riktig höjdare. Men denna är fullt läsvärd.

  Is this helpful?

  Calcifer said on Sep 11, 2010 | Add your feedback

Book Details

Improve_data of this book