L'ultima trobada

By Sándor Márai

Like L'ultima trobada?

L'última trobada és un dels últims grans redescobriments de la literatura europea del segle XX. Publicat per primer cop el 1942, aquest clàssic de la literatura hogaresa ha ontingut a Itàlia un èxit insòlit, que s'ha escampat ràpidament per tot Europa. Sándor Márai ens situa en plena decadència de lContinue

L'última trobada és un dels últims grans redescobriments de la literatura europea del segle XX. Publicat per primer cop el 1942, aquest clàssic de la literatura hogaresa ha ontingut a Itàlia un èxit insòlit, que s'ha escampat ràpidament per tot Europa. Sándor Márai ens situa en plena decadència de l'imperi austro-hongarès, en un castell al peu dels Carpats, que en temps passats havia acollit soirées elegants i que els anys han convertit en el simple refugi d'un noble. Dos homes, que de joves havien estat amics inseparables, s'hi citen després de quaranta-un anys de no veure's. Un ha passat molt temps a l'Extrem Orient; l'altre no s'ha mogut de la seva propietat. Però tots dos han viscut esperant aquest retrobament i comparteixen un secret d'una força singular.

9788475969015 Others -- -- --