Me'n vaig

By Pepe Rubianes

Like Me'n vaig?

Aquest és un llibre impressionant i molt possiblement irrepetible: un llarg monòleg en el qual Pepe Rubianes explica, per primera vegada i en exclusiva, tots els detalls de la persecució a la qual ha estat sotmès en els últims temps, després dels coneguts imContinue

Aquest és un llibre impressionant i molt possiblement irrepetible: un llarg monòleg en el qual Pepe Rubianes explica, per primera vegada i en exclusiva, tots els detalls de la persecució a la qual ha estat sotmès en els últims temps, després dels coneguts improperis que va llançar contra la unitat d'Espanya, i en el qual també confessa aspectes fins ara desconeguts de la seva carrera, de la seva vida, i del seu lligam irrenunciable amb Àfrica. Me'n vaig és un text auster però també enèrgic, una autèntica revolta contra els fanàtics d'extrema dreta, una reflexió extremament lúcida sobre la relació entre Catalunya i Espanya, i un assaig contra les estupideses del sistema i del món en què ens ha tocat a viure. Aquest llibre, pensat i dit des d'Etiòpia, reflecteix la personalitat valenta, rebel i alhora tendra de Pepe Rubianes, i la seva capacitat de fer de qualsevol idea, de qualsevol anècdota, una excusa per posar en dubte els valors que sostenen la nostra societat.

• llibres en català
  • Publisher: Ara Llibres