No em deixis mai

By Kazuo Ishiguro, Xavier Pàmies (Translator)

| Mass Market Paperback | 9788497871396

Like No em deixis mai?

Kazuo Ishiguro ha rebut del Sunday Times l’elogi d’haver «eixamplat les possiblitats de la ficció». A No em deixis mai ha forjat una altra història singular —una història d’amor, de pèrdua i de veritats ocultes— que s’inclou entre les seves millors obres.
La Kathy, la Ruth i en Tommy eren alum Continue

La Kathy, la Ruth i en Tommy eren alumnes de Hailsham, una idíl·lica institució docent situada en ple camp anglès. Els estudiants hi vivien escrupolosament protegits del món de fora, i se’ls educava en el convenciment que eren especials i que la seva integritat física era fonamental. Però ¿per què hi eren en realitat?
Han de transcórrer anys perquè la Kathy, que ja en té 31, es decideixi finalment a conjurar el passat. El que n’emergeix és la captivadora història de com la Kathy, la Ruth i en Tommy van descobrint la veritat sobre la seva infància aparentment feliç... i sobre el seu futur.
No em deixis mai és una novel·la especialment commovedora, carregada d’un profund sentiment sobre la fragilitat de la vida.

9788497871396 Mass Market Paperback -- -- --