Om jag kunde drömma

By Stephenie Meyer, Carina Jansson (Translator)

Like Om jag kunde drömma?

Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom – och jag visste inte hur stark den delen kunde vara – som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt fö Continue

Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom – och jag visste inte hur stark den delen kunde vara – som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom.

Bella Swan

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Specialutgåva, utökad.

Om jag kunde drömma är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännande kärleksroman.

"Jag har inte läst en bok på länge som har så mycket sexuell spänning och isande skräck som Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer."

Karen Rosenthal, Children’s Department Manager, R.J. Julia Booksellers

Om jag kunde drömma gick upp som nummer fem på New York Times bästsäljarlista i november 2005.

9789132157097 Others -- -- --