Sempre en capella

Per

Editor: Angle Editorial

4.3
(8)

Language: Català | Number of Pàgines: 298 | Format: Hardcover

Isbn-10: 8496521664 | Isbn-13: 9788496521667 | Data publicació: 

Do you like Sempre en capella ?
Join aNobii to see if your friends read it, and discover similar books!

Registra't gratis
Descripció del llibre
Tres joves metges, Leonard, Jasper i Alexander, s'enfronten a una epidèmia de diftèria que s'estén sense control per una barriada dels voltants de Londres. Som al final del segle XIX i no hi ha tractament mèdic per a la malaltia; per això Jasper, seguint els mètodes científics de Pasteur, està desenvolupant una vacuna, tot i que no gosa provar-la en humans. Un assassinat misteriós precipitarà de forma sorprenent els esdeveniments i posarà en risc la vida dels protagonistes. Lluïsa Forrellad era una desconeguda quan va guanyar el Premi Nadal 1953 amb aquesta novel·la, escrita mentre treballava al taller tèxtil familiar. L'èxit de crítica i públic va ser immediat i espectacular. Les reedicions, les traduccions i les adaptacions van succeir-se durant anys. Mig segle després apareix per primera vegada en català, traduïda per la mateixa autora. Els milers de lectors de l'èxit Foc latent retrobaran a Sempre en capella la narració amena, els diàlegs àgils, els personatges creïbles i l'ambientació històrica riquíssima que defineixen l'estil de Lluïsa Forrellad.
Sorting by
 • 4

  Cambiante. De una primera parte un tanto tenebrosa y agobiante, con precisa descripción del ambiente de una ciudad azotada por la difteria, a finales del siglo XIX, pasa a una segunda mucho más amable ...continua

  Cambiante. De una primera parte un tanto tenebrosa y agobiante, con precisa descripción del ambiente de una ciudad azotada por la difteria, a finales del siglo XIX, pasa a una segunda mucho más amable, en la que la autora se permite incluso algunos pequeños rasgos de humor. Interesante, si además tenemos en cuenta que se trata de la primera obra de una autora, ganadora de un importante premio y que no volvió a publicar hasta 50 años más tarde.

  dit a 

 • 4

  Una òpera prima excepcional!!!

  L'òpera prima de Lluïsa Forrellad, és l'excepcional novel.la guanyadora del Premi Nadal del 1953, ambientada en un barri obrer del segle XIX però Anglès. L'escriptora de Sabadell fa servir allò que mi ...continua

  L'òpera prima de Lluïsa Forrellad, és l'excepcional novel.la guanyadora del Premi Nadal del 1953, ambientada en un barri obrer del segle XIX però Anglès. L'escriptora de Sabadell fa servir allò que millor coneix, el món científic de la medicina (estudis que ella volia iniciar i va abandonar), i l'ambient obrer que té a casa seva (filla d'empresari català, esciu a la fàbrica) però ho ambienta en un entorn llunyà, no català...prevenció?. Els personatges, l'ambientació i la motivació filosòfica d'aquests individus fan d'aquesta una obra realment molt bona.

  dit a