Hooray! You have added the first book to your bookshelf. Check it out now!
Create your own shelf sign up
[−]
  • Search Digit-count Valid ISBN Invalid ISBN Valid Barcode Invalid Barcode

Tot és definitiu

Catorze contes obscurs

By Stephen King

(6)

| Hardcover | 9788429753318

Like Tot és definitiu ?
Join aNobii to see if your friends read it, and discover similar books!

Sign up for free

Book Description

Deu anys després de Nightmares & Dreamscapes, Stephen King publica una nova antologia de contes, un recull de catorze relats fins ara només publicats en formats poc accessibles (un audiobook, un e-book, una edició de poc més de mil còpies) que fascin Continue

Deu anys després de Nightmares & Dreamscapes, Stephen King publica una nova antologia de contes, un recull de catorze relats fins ara només publicats en formats poc accessibles (un audiobook, un e-book, una edició de poc més de mil còpies) que fascinaran a tots els lectors.
«Pujar a la Bala» és la història dun autoestopista que puja al cotxe equivocat la nit que va a veure la seva mare morta. A «Dinar al Gotham Cafè», la discussió duna parella a punt de divorciar-se en un restaurant de moda acabarà sent molt i molt sagnant. I a «1.408», un escriptor que ha fet fortuna amb històries de fantasmes decideix passar la nit a lhabitació 1.408 del Dolphin Hotel, que, segons el director, és plena de misteri. Amb la lectura daquests catorze contes obscurs, emprendràs un viatge captivador i esgarrifós per linconegut on la por i langoixa, el sarcasme macabre i la melancolía descobreixen lessència del millor Stephen King.

0 Reviews

Loginor Sign Upto write a review

Book Details

Improve_data of this book