Античките Македонци не биле Грци
by Александар Донски
( )( )( )( )( )(0)
Оваа книга ОБЈАВЕНА ПОСЕБНО НА МАКЕДОНСКИ И НА АНГЛИСКИ претставува одговор на Писмото до претседателот на САД Барак Обама што во 2009 година му го упатија извесен број прогрчки ориентирани учени од неколку држави во светот во кое тврдеа дека Македонија била „грчка“ и дека денешните жители на Репуб... More

Anobians having it in their library1

Followers Books Reviews
Jan
Jan

Italy

12 310 2