Gjenerali i dy mbretëreshave
by Xhemal Gora
( )( )( )( )( )(0)
Dashuri dhe urrejtje. Dashuri për t’u admiruar dhe urrejtje për t’u urryer. Mbretëresha Amali – xheloze deri në tërbim, intrigante dhe hakmarrëse. Princesha Zhanë, e kundërta e Amalisë – dashuron me pasion, e afrueshme me njerëzit, e padjallëzuar. Midis të dyjave gjeneral Iliri, trim, me karakter të... More

Anobians having it in their library1

Followers Books Reviews
Miri
Miri

Roma, Italy

20 81 14