Небеска Тимјановна
by Петре М. Андреевски
( )( )( )( )( )(0)
„Ова е само една вистина, зашто вистини има стопати по толку, којзнае колкупати по толку. Вистини има колку што има и луѓе. И живи и мртви.“

Петре М. Андреевски е добитник на наградата „Столе Попов“ за романот „Небеска Tимјановна“ во 1989 година.

Anobians having it in their library1

Followers Books Reviews
Bookowska
Bookowska

Genova, Italy

2 2 0