Continuo pensant que és un llibre trist.És una mirada des de la maduresa a uns personatges plens de joventut però que se senten sols i ferits.
Poques vegades he vist un tractament tant fi i entranyable dels personatges. Cada un et transmet uns sentiments diferents, que poder arribar a l'odi, però que omplen el seu espai. Al llegir aquest llibre sents emocions que no et deixen indiferent.
...ContinuaUn llibre que ens parla de l'amor, l'amistat, la mort, amb una prosa senzilla i molt propera, l'he trobat com un riu tranquil que va fluint, sense ensurts ni sorpreses, molt trist a vegades i amb bon humor d'altres. I amb molta, molta tendresa. M'ha agradat molt
...Continua"Tòquio blues". Cal llegir-lo per adonar-se que som davant d'una història intensa i que captiva. Sexe, amor i sentiments es barregen de forma inevitable en uns personatges marcats per un buit interior i on cadascú mira de trobar el seu lloc o sortida. Uns éssers fràgils - que inspiren molta tendresa (al protagonista principal però també al lector)- i no gaire lluny dels hikikomori de la nostra era. El final és d'impacte.
Lectura amena i altament recomanada.
M'acabo de llegir el llibre i encara no se si m'ha encantat o simplement es un llibre més.
Ara bé, el que si que tinc clar és que Murakami té una manera d'escriure que atrapa inevitablement. És fabulós com descriu i explica cada conversa, cada sentiment, el món, la vida, la mort, els personatges...genial. No tinc paraules.