Dashuria Triumfon by Brisilda Boraj
Dashuria Triumfon by Brisilda Boraj

Dashuria Triumfon

by Brisilda Boraj
( )( )( )( )( )(0)
0Reviews0Quotations0Notes
Description
Keshtu edhe une i mbylla syte fort ndaj shkelqimit te rrezeve te engjellit te vdekjes. U kapa fort pas jetes dhe hapa syte. Vetem ne ate moment kuptova sa e shenjte ishte jeta. Vetem ne ate moment kuptova qellimin e shenjte te jetes. Pashe tre fytyrat e tyre dhe kuptova se nuk ka asgje me te shtrenjte ne jete se familja dhe dashuria.
Community Stats
0

Have it in their library

0

Are reading it right now

0

Are willing to exchange it

About this Edition

Language

Publication Date

Dec 22, 2019

Format

Paperback

Number of Pages

152

ISBN

8892364448

ISBN-13

9788892364448