Gjenerali i dy mbretëreshave by Xhemal Gora
Gjenerali i dy mbretëreshave by Xhemal Gora

Gjenerali i dy mbretëreshave

by Xhemal Gora
( )( )( )( )( )(0)
0Reviews0Quotations0Notes
Description
Dashuri dhe urrejtje. Dashuri për t’u admiruar dhe urrejtje për t’u urryer. Mbretëresha Amali – xheloze deri në tërbim, intrigante dhe hakmarrëse. Princesha Zhanë, e kundërta e Amalisë – dashuron me pasion, e afrueshme me njerëzit, e padjallëzuar. Midis të dyjave gjeneral Iliri, trim, me karakter të fortë dhe i matur.
Community Stats

Has it in their library

0

Are reading it right now

0

Are willing to exchange it

About this Edition

Language

Macedonian

Publisher

Publication Date

2005

Format

Paperback

Number of Pages

248

ISBN

9992719427

ISBN-13

9789992719428