Londres NW by Zadie Smith
Londres NW by Zadie Smith

Londres NW

by Zadie Smith
(*)(*)(*)(*)( )(282)
61Reviews1Quotation0Notes
Description
Quatre personatges van créixer junts en el nord-oest de Londres, en el fictici barri de Caldwell. La Leah treballa per una organització sense ànim de lucre, concedint subvencions, i està casada amb un perruquer d'origen africà; però odia la seva amiga Natalie, l'advocada d'èxit, casada i amb fills, que viu en una casa bonica. En Felix Cooper és un mecànic tranquil, abans addicte a les drogues, però ara espera que la vida li permeti millorar. La Natalie ha aconseguit prosperar com advocada en un entorn desfavorable, però l'ambició i l'ansietat la fan infeliç i ara retroba un amor de joventut, en Nathan, de qui la Leah també estava enamorada...
Aquesta és una novel·la de destins entrecreuats, de les paradoxes de la identitat i dels orígens, de les races i dels tarannàs, també de l'atzar en una ciutat que bull amb les veus de milers d'individus.
Zadie Smith, amb una miradaincisiva, tràgica en uns moments, tendrament còmica en d'altres, i amb un llenguatge punyent que barreja textures i estils, ens presenta una novel·la sobre homes i dones que van obrir-se camí en el mateix ambient de classe baixa, però que la vida ha separat després en una societat on allò comunitari s'ha volatilitzat i ha deixat només la soledat dels individus. Un dibuix apassionant i conmovedor del racó d'una gran ciutat d'Occident, tan volàtil i complex com el món en què vivim.
Autors/es :
Zadie Smith (1975)filla de mare jamaicana i pare anglès, va aconseguir, amb tan sols vint-i-quatre anys l’èxit internacional amb la seva primera novel•la, Dents blanques. Un èxit que va repetir amb la segona, L’home dels autògrafs, i que tot fa pronosticar que acompanyarà la seva última obra, Sobre la bellesa, que ja s’ha situat a les llistes dels llibres més venuts i ha quedat finalista del prestigiós guardó Man Booker Prize 2005.
Community Stats

Have it in their library

Are reading it right now

0

Are willing to exchange it

About this Edition

Language

Catalan

Publisher

Publish Date

11/2013

Format

Paperback

Number of Pages

336

ISBN

8482646516

ISBN-13

9788482646510